Превантивно-информационен център-Габрово подкрепя кампанията „Аз бягам с кауза!“

Фондация „Общност в помощ на зависимите“ организира през месец октомври кампания за набиране на средства “Аз бягам с кауза!” с цел осигуряване на възможност за лечение на три от момчетата, които са постъпили в Терапевтичен център „Свети Илия“, но не успяват да заплащат сами лечението си.

В старта на кампанията, който бе даден на 1 октомври на стадион „Христо Ботев“ в Габрово, се включиха служители на Превантивно-информационния център, за да подкрепят спортната активност като начин да бъдат стимулирани младите хора да припознаят здравословния и свободен от зависимости начин на живот.

Предизвикателството, което организаторите отправят към всички, е всеки ден от месец октомври да бягат по 1 км на ден в името на каузата, като бягането не е обвързано с дарение. Тези, които се включват в кампанията, могат да бягат и да даряват, могат да бягат без да даряват, а могат и да даряват, без да бягат.

В подкрепа на каузата е нужно само да бъде отбелязано, че този 1 км е посветен на Терапевтичен център “Свети Илия” по един от следните начини:

➡️ В групата Аз бягам с Кауза! I Run With a Cause!

➡️ В събитието, което създадохме за целта: https://bit.ly/IRunWithCause

➡️ С хаштаг #АзБягамСКауза #IRunWithCause🍀

Желаещите да подкрепят каузата чрез дарение могат да се включат в дарителската кампания в Платформата:

https://bit.ly/DonatePlatformata,

PayPal: in.help.iz@gmail.com,

Revolut: 2021sviliya  

IBAN: BG39UNCR70001524123314.

Основание за превод: “Аз бягам с кауза”.

С всяко дарение, независимо от стойността, се дава шанс за възстановяване и по-добър живот на един човек!

Кампанията цели и повишаване на информираността на обществото относно проблема „зависимост“, което ще допринесе и за промяна на нагласите по отношение на хората със зависимости и преодоляване на стигмата към тях.