„Начисто в Габрово“ с Ники

Поредният гост в съвместната рубрика на Община Габрово и Превантивно-информационния център „Начисто в Габрово“, е Николай.

Ники е на 31 години, от Велико Търново. Днес живее в Габрово, преминал успешно лечението си в Терапевтичен център „Свети Илия“ и вече част от екипа на Центъра, като консултант с личен опит. Съвсем наскоро Ники завърши успешно курс към Национален център по обществено здраве и анализи и придоби професионална квалификация „Сътрудник, социални дейности“. А мечтата му е да продължи своето образование и да завърши специалност „Психология“.

Ники е толкова усмихнат и лъчезарен, че всеки, който го познава, го свързва на първо място с усмивката му. Въпреки всички трудности, през които е преминал живота му, той не губи ведрото си и позитивно отношение към живота.

Ники е спортист – каратист, с постигнати големи успехи в спортната си кариера. Днес със същия хъс и отдаденост помага на момчетата и момичетата в Терапевтичния център.

В интервюто Ники споделя, че нищо не му липсва тук, в Габрово. Защото намира подкрепа, разбиране и смисъл за живота си. И е категоричен, че „чистият живот е по-хубав“!

Чуйте го!