„Начисто в Габрово“ с Миро

Инициативата на Превантивно-информационния център по зависимости „Начисто в Габрово“ продължава с гостуването на Мирослав Кръстев в предаването „Часът на Габрово“ по радио Бумеранг.

Миро е един млад човек, родом от село Бутан. И като много други млади хора допуска грешки… Неговите обаче го довеждат до зависимостта от наркотици. След дълги години на употреба, загуби и проблеми, Миро открива отново себе тук, в Габрово. За започване на лечение в Терапевтичен център „Свети Илия“ му помага неговият най-близък приятел – от тези приятели, които остават до нас и в най-трудните ни моменти. Миро успешно преминава и трите етапа на лечение  и днес живее и се труди в Габрово. Но не спира да работи за своето възстановяване от зависимостта и всеотдайно да помага на други хора със същия проблем.

Ако трябва да споделим с какво Миро винаги ни е впечатлявал, това е огромното му трудолюбие, отдаденост и позитивизъм. Миро е готов във всеки един момент да се притече на помощ и да подкрепи всяка една кауза и всеки един нуждаещ се. А няколко села около Габрово през лятото бяха с окосени тревни площи именно благодарение на Миро.

В интервюто си в „Часът на Габрово“ Мирослав споделя, че в Габрово се е променило неговото мислене, а габровци в неговите очи са помагащи и подкрепящи.

Чуйте цялото интервю в „Начисто в Габрово“