„Мостове на доброто`2023“

Вълнуващ и емоционален беше нашият Пети декември!
Защото ние – Превантивно-информационният център по зависимости към Община Габрово, отбелязахме международния ден на доброволчеството с момичетата и момчетата от Терапевтичен център „Свети Илия“.
Благодарихме им за десетките чудеса, които сбъднаха през изтичащата година, за безкрайната им обич към ближния, за нестихващото желание да бъдат полезни, за тяхната работливост и всеотдайност в помощ на местната общност.
През тази година всички те отдаваха безрезрезервно и с много любов подкрепата си за различни инициативи и каузи, бяха част от младежки събития, инициативи с еконасоченост, културни и творчески преживелици, бяха до самотни възрастни хора и до деца, които се нуждаят от специална грижа. Бяха там, където имаше нужда от здрава ръка и от човечност, за да покажат, че доверието и взаимната помощ са по-силни от всякакви предразсъдъци и стигми.
Вярваме, че колелото на доброто е набрало такава скорост, че спиране няма, и им пожелаваме да са здрави, да продължат да вървят по пътя на чистотата, да мечтаят, да сбъдват доброто!