С „ОГНЕН ХЕПЪНИНГ“ НА 26 ЮНИ ЩЕ СЕ ОТБЕЛЕЖИ СВЕТОВНИЯ ДЕН ЗА БОРБА С НАРКОТИЦИТЕ В ГАБРОВО

26 юни – Световен ден за борба с наркотиците! Ден, който младите хора по света отбелязват с различни инициативи, с които показват своето отношение към проблемите, свързани с употребата и злоупотребата с психоактивни вещества.

По този повод, Общинският съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационният център по зависимости към Община Габрово организират „Огнен хепънинг“, с който да възпламенят талантите на участниците и публиката на пл. “Възраждане” – на 26-ти юни, от 19 часа.

Шоуто ще е магично, пламенно и зрелищно, а участниците – обичани и популярни габровци –QIUCK HANDS PROJECT – джуниър и Дани Белев, Ралица Христова и Ивета Петрова – вокали, MaxO и Vesko Beatbox, шоу-балет „Магия“.

Специални гости на Огнения хепънинг ще бъдат момчетата от пловдивската банда PANIC STATION, обявени за най-добрата ученическа рок група на България за 2015 г. в конкурса “Голямото междучасие”.

В края на хепънинга „възпламеняването“ ще дойде от Формация „Огнени сенки“, а с летящи фенери ще отбележим десетата годишнина на Превантивно-информационния център по зависимости и Младежкия съвет по наркотични вещества.

Каним всички габровци да се забавляват и да се наслаждават на  младите ни таланти, а заедно с това – да покажат съпричастност към този ден и позиция по един от най-сериозните проблеми на човечеството!

Очакваме ви!