ФИЛМЪТ „ДОЗА ЩАСТИЕ” И СРЕЩА СЪС СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЗАВИСИМОСТИ НА 21 СЕПТЕМВРИ В ГАБРОВО

Представяне на филма „Доза щастие” и среща – разговор на публиката с актьори от филма и специалисти по зависимости ще се състои на 21 септември /понеделник / от 16 часа в зала „Възраждане”.

Магията на филмовото изкуство ще ви потопи в личната, емоционална история на журналистката Весела Тотева, която в младежките си години неволно попада в порочния кръг на наркотичната зависимост. Тя повлича в поредица от трагични ситуации семейството и невръстната си дъщеря. Ще станете свидетели на болката, унижението, отчаянието и борбата, на които е обречен един млад живот по пътя към щастието и светлината.

Веднага след прожекцията, фокусът ще се премести в среща на живо. Зрителите ще имат възможността  да се запознаят и да разговарят с актьорите от филма:

Освен тях, на въпроси от публиката откровено ще отговарят и специалисти в сферата на зависимостите:

„Заповядайте да поговорим за написването на книгата, за създаването на филма, за падението в търсене на щастието и за спасението… Да поговорим открито за опасностите, които дебнат по пътя и трудностите, с които се сблъскват семействата, попаднали в този капан, призовават от Общинския съвет по наркотични вещества.

Събитието се осъществява по покана и със съдействието на Превантивно – информационен център и Общински съвет по наркотични вещества към Община Габрово и е част от турнето на филма „Доза щастие”, организирано от фондация „От другата страна” и копродуцента NO BLINK Studio.

Входът за прожекцията е свободен!